About Me

My photo
Thanks for view my blog since 11 February 2012.

Tuesday, April 9, 2013

Berblog

Assalamualaikum...

Maaf la sebab Amie dah lama tak post new entry(bajet macam ada orang baca blog kau je)..

Tak dapat nak post sebab laptop tak ada.. Ni pun guna phone.. Dan rasa macam mood nak blogging tu kureng kalau buat entry pakai phone..

Anyway nak ucapkan TAHNIAH kepada Amie walaupon tidak la sehebat kawan-kawan yang lqin dalam SPM.. Tahniah kepada rakan-rakan yang dapat straight A's.. Kepada yang kurang tu.. Kita masih ada masa nak membuktikannya.. SPM adalah pintu kepada dunia baru..

Ok la sampai disini saja la wacana saya..
p/s:thank you to my mum n dad hadiahkan phone ni.. Sayang anda berdua..

                              XoXo by Amie

No comments: