About Me

My photo
Thanks for view my blog since 11 February 2012.

Monday, February 25, 2013

Duit Oh Duit

Assalamualaikum...

Dengan lafaz BASMALLAH Amie mulakan entry ni.. Selepas tadi pergi jengah acc Nufnang Amie.. Amie tengok-tengok la apa yang patut.. Tengok la graf dia..Ok makin hari makin menunjukkan perubahan yang positif.. 



(tak la hebat macam blog orang lain)

Amie memang tak pernah minat pon nak tengok earning, tapi mata Amie terperasan dekat atas tu.. Aik bila pulak muncul ni..


Sebelum tu memang kering kontang NO MONEY! So, bila pulok muncul 50 sen ni?? (ala 50 sen pon nak kecoh).. Dulu masa buat acc ni tak pernah terpikir pon boleh earn money so cakap dengan kawan yang juga blogger kalau dapat 20 sen tu pon dah happy dah.. Blogger popular macam Kak Namee pon cakap kalau dapat 20 sen tu dah kira bersyukur weii... (sama la pendapat kita)

Amie dapat pon melalui CTR.. Program dia pon senang selagi orang hit ads tu selagi tu anda masih berpeluang untuk earn money.. 


(ni apa yang Nuffnang nak)


(ni Amie punya)

Amie ucapkan terima kasih semua la ye...(sebenarnya tertanya-tanya kalau hit ads tu sendiri dia kira tak? heeee) Lepas ni lebih semangat untuk buat entry yang bagus-bagus..

                                                                                                   xoxo by Amie






No comments: