About Me

My photo
Thanks for view my blog since 11 February 2012.

Tuesday, February 26, 2013

Cover

Assalamualaikum...

Pasti semua orang pernah ke UTUBE bukan? Selalu kalau anda ke sana apa yang anda tontonkan? MOVIE? SONG? PARODY? COVER? VLOG? Bagi Amie, selalu pergi tonton lagu dan cover.. Amie suka dengar cover sebab kita dapat bandingkan siapa lagi sedap suaranya.. Kadang-kadang tu artis cover bawa lagi sedap dari artis sebenor..

Amie suka tengok cover luar negara.. Sebab dia orang ubah lagu tu macam lagu tu milik dia orang.. Ada buat music video sekali.. Amie tak berniat pon nak rendah-rendahkan bakat dekat Malaysia.. Tapi memang selalu Amie tengok even artis yang memang pro pon kalau dia nyanyi lagu orang dia macam terikat dengan stail bawaan artis asal..(tak semua la.. tapi kebanyakannya ye).. Dan selalunya mereka cover macam nak buat vlog je gayanya.. Antara artis cover yang paling Amie minat adalah...



(Boyce Avenue)

Chanel Boyce Avenue. Dekat sini ada semua lagu yang dia cover...

Ramai lagi tapi malam-malam macam ni tak boleh nak fikir pulok... Heeeeee... 

p/s:so siapa kah favourite anda???(x de bakat nak mengover)

                                                                                                   xoxo by Amie

No comments: