About Me

My photo
Thanks for view my blog since 11 February 2012.

Tuesday, June 19, 2012

Felicitacion

Assalamualikum dan selamat pagi...

Readers semua apa khabar???
Apa khabar mu disana....


Tahniah diucapakan kepada Spain kerana melangkah ke
Suku Akhir Euro...
(walaupon tidaklah berapa bergaya langkahnya tu)


Agak dissapointed la...
Spain macam layu jerrr....

Tapi mereka selalu macam tu...
Peringkat kumpulan biasanya LAYU...

Al maklumlah baru nak panaskan enjin....
HAHAHAH....



Spain berjaya membenamkan Croatia...
1-0
Croatia pon a good team tau...

Permainan yang menarik dan menghiburkan...
Lagipon kan Spain terkenal dengan permainan yang
CANTIK DAN MENAWAN....

Bila di #GOOGLE kan tadi...

Ada soalan berbentuk begini...

Bagaimana ingin mengalahkan pasukan terhebat dunia...
(SPAIN)

Hahahahah...
Spain tak la terhebat didunia la sangat...

Ramai lagi team yang awesome...

Cuma dari segi perhatian kita lakan...

Mereka yang menentang Spain..
Tak main dalam conditian sebenar..

Mereka tak berani nak menyerang...
Mereka cuma bertahan dan bertahan...

Spain mungkin ada striker yang superb hebat...
Tapi adakh defender mereka superb juga...

Cuba la...
Nanti apat la jawapannya...


Tahniah juga buat team Azzuri..
Ni melangkah dengan penuh bergaya...
2-0
benam Ireland....

Anyway...
Good luck to all team yang melangkah ke suku akhir...

Buena Suerte....



No comments: