About Me

My photo
Thanks for view my blog since 11 February 2012.

Tuesday, February 21, 2012

BOSAN...

Bosan la .....
Banyak kerja nak buat sebenarnya but mood nak siapkan 2 takdak....
Nak open blog ni pun da malaz....
Sebenarnya nak tido je..... Td time math da tertido da tapi x da la sampai macam ni


Yuks x begitu yew.... Ish malunye kalau sampai begitu....
Dah la perempuan.....
X senonoh jew.....
Kalau la jadi begitu dan orang tegor(yang tegor 2 pulak lelaki idaman) tak twu la nak pikir pe ag....
Kalau Naza pindah je skola...(sikit-sikit nak pindah)
Naza tido mcm ni je....


Alamak ayunye.....
Tunggu prince charming ahhhh.....
But not Bangla ok......
Naza twu frenz ckp Naza tunggu bangla la 2...Ops sorrryla 
Not my taste.....
My taste mcam nie tau paling kurang.....


Alamak suami orang sudah......
Jap search lagi yew....


Ye watak dy nie dah mati dan dy ni Robert Pattinson yang popular dengan watak Edward Cullen....
Tapi Naza minat gak Cedrig Diggory kerana dia bijak,pandai memimpin,paling penting KACAK.....
ha9 ok tengok yang seterusnya....


Yeah and this is Thommas Andrew Felton.....
Kenal tak....?????
Kalau tak kenal.... Kenal tak DRACO MALFOY?????
hah kenal pun kan......
Dia la yang pegang watak budak celaru identiti dalam cerita HARRY POTTER....
At the end, dia sedar dia tak patot pun memusuhi Harry Potter yang kononya pakwe si penyibuk Star tu....
Dan sebenarnya apa yang istimewa antara kami berdua adalah melalui Potterscope 2 dy kata Naza ni watak dan perwatakan macam si Draco Malfoy..... Jadi frenz n readers fikir2kanlah Naza macam mana ye...

Ooh korang msti wajib kena tengok watak Harry Potter yang dilakonkan oleh Dan....


Ni lah dye maaf saya dah try cari yang paling kacak di mata saya dan saya rasa ni la yang paling cute....
Sebab dy memang tak bape nak kemas jadi macam ni la yang paling kemas Naza tengok.....

Dan Naza nak tanya readers n frenz rasa mamt yan Star17 ni suke kacak sangat ke??????


Sebaik Naza tak jahat letak gambar Ron tengah nangis sambil dipujuk oleh jurulatih dy....
Kalau tak buat malu kaum Adam aje.....
Sebab kenapa Naza gile tak suke dy sebab dy ni adalah musuh ketatku.....
Dy ni player untuk Real Madrid(maaf time ni dy masih bersama MU)!!!!!! X suke!!!!!
Dan dy ni agak suck prangai dy......

Apa apa pun forever my Catalan even Pep Guardiola nak pindah Catalan tetap King in my Heart......
Thanks Pep krana sangat membantu Catalan menjadi King..... So jangan ingat Real 2 maksod dy King in Spanish Catalan tak mampu jadi King.... Kita tengok sajele.....

our stadium

our team....

Omg tersasau da entry ni k la bye.....
Love you all.....















2 comments:

starr17 said...

sangat tak baik kau naza! dari messi yang rambut cam iban tu..btw, dan is my bf okey? tak caye?

NAZA HAZID said...

:p
whatever....
Messi 2 pun not my taste....
ahaks....